Avero | Kommunikation | Fotografi 

 

Personlighed...

Billeder af personlighed kan være intim nærkontakt uden at fotografen "kigger med". Fotograferingen aftales om hvad, hvordan og hvor billederne skal tages, og da der ofte er tale om tæt personlighed, er fotografen og personen der skal fotograferes aldrig alene når billederne tages - en ven eller veninde er også med for at skabe tryghed.

       

Der udarbejdes altid en fortrolighederklæring inden fotograferingen begynder - og fotografen underskriver en erklæring om fuldstændig tavshedspligt.

En fræk morgengave eller en ganske særlig gave til din partner eller dig selv på fødsels- eller bryllupsdagen, kræver stor overvindelse for mange, men det smagfulde resultat og oplevelsen for dig er det hele værd.

En erotisk personlig fotografering vil næsten altid være temmeligt grænseoverskridende for de fleste almindelige mennesker, derfor er tilliden til din fotograf det altafgørende - og det er naturligvis dig der bestemmer hvor langt du ønsker at gå og i hvilket tempo.

Du vil blive stolt - og den du elsker vil blive endnu mere stolt, når du vælger at få taget dine billeder til din gave til ham eller hende, eller måske bare til dig selv - fordi du har ønsket netop det, men ikke har taget springet.

Så gå over grænsen, hvis det da ellers er grænseoverskridende for dig - og find den location som du har udset dig til for at få de helt perfekte billeder i den perfekte situation.   

 

 

Facts

JENSEN | Kommunikation | Fotografi »
50 års salgs- og kommunikations- erfaring, samt AD fotograf med mange års erfaring i billeder og farver.

Vision »
At tilbyde så mange som muligt de bedste kommunikationsteknikker, samt billeder med den ultimative oplevelse.

Fotoreportager »
Reklame, bryllup, gravid, profil, events, boudoir, portræt, action, børn, dyr, fødselsdag, konfirmation, reception, bygninger, trafik, natur, oplevelser, rejser, internet og brochurer.

Kontakt »
Allan Jensen
Nørregade 24
DK-8660 Skanderborg

Tlf, web og mailadresse:
+45 51 86 39 40
www.averofotografi.dk
avero@averofotografi.dk

Citat til eftertanke »
Muligheder er som solopgange, hvis du venter for længe, går du glip af dem - og det handler ikke om at turde, men om at have lyst.

TREEFREEKENAFPAPER
 
Copyright til billeder
og Homepage»

Allan Jensen
All Rights Reserved 2008
Powered by One.com WebComposer
Webmaster FRDK